2011. március 22., kedd

Hétvégi pinceügyelet a móri borvidéken

Mór, Bozóky Pincészet
Móri Bozóky Pincészet

Móron mostantól minden hétvégén borkóstolót tartalmazó pincetúra-csomaggal kombinált pinceügyeletet tartanak a legkisebb, a Móri borvidék pincészetei.

Az akció lényege, hogy hétvégente legalább három nyitva tartó pince várja a Mórra látogató szomjas vendégeket. A pinceügyeletben résztvevő móri pincék: Bozóky Pincészet és Bormúzeum, Geszler Családi Pincészet, Lincz Pincészet, Maurus Pince, Miklós Csabi Pincéje, Varga és Fia Pincészet, Vécsei Pincészet. A pinceügyelethez kapcsolódóan "Ezerjó élmény" elnevezésű pincetúra csomagot is kialakított a TDM Egyesület, amely 3-3,5 órás szervezett borkóstolást foglal magában.

Mór, Lamberg-kastély
Mór, Lamberg-kastély
Mór város a Dunántúli régióban, Fejér megyében a Bakony és a Vértes közötti Móri-árok legjelentősebb települése. Fő látnivalója - a borospincéken kívül - a magyar barokk kastélyépítészet kiváló alkotása, a gróf Lamberg Ferenc Antal által építtetett és Fellner Jakab által tervezett móri Lamberg-kastély. A város szülötte, Wekerle Sándor, Magyarország első polgári miniszterelnöke.

Mór és környékére szálláshely foglalásodat díjmentesen elintézzük: kérj ajánlatot itt


(Forrás: Turizmus Online, Mór város honlapja)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése