2011. augusztus 6., szombat

Strandok éjszakája 2011: 31 strandon és fürdőben

Strandok éjszakája 2011. augusztus 12-én 31 strandon és fürdőben
Strandok éjszakája 2011. augusztus 12-én 31 strandon és fürdőben
A Strandok éjszakája 2011. augusztus 12-én 31 strandon és fürdőben várja az éjszakai fürdőzés szerelmeseit olcsóbb jegyárakkal a következő településeken:


Hajdúszoboszló, Kehidakustány, Miskolctapolca, Cegléd, Szeged, Budapest, Leányfalu, Komárom, Püspökladány, Harkány, Gyomaendrőd, Egerszalók, Bük, Mórahalom, Eger, Esztergom, Csongrád, Cserkeszőlő, Tata, Zalakaros, Martfű, Kecskemét, Gyöngyös, Tiszakécske és Zalaegerszeg.


A 2011-es Strandok éjszakája alkalmából 10-50 százalékkal olcsóbban válthatók meg a fürdőjegyek.

A fürdőzés és strandolás mellett zenés programokat, csillagászati bemutatókat és éjszakai szaunaszeánszokat tartanak a strandokon és fürdőkben.

A fürdőzést népszerűsítő rendezvényt 2011-ben augusztus 12-én tartják, mert körülbelül ekkorra esik az egyik leglátványosabb égi jelenség, a nagy augusztusi csillaghullás, a Perseida meteorraj.

A Strandok Éjszakája 2011. évi csatlakozott fürdőinak és strandjainak listája a Magyar Fürdőszövetség weboldalán érhető el

Kedvet kaptál az Strandok Éjszakája programhoz és egy pár nap belföldi pihenéshez?
Válassz egy strandot vagy fürdőt, mi pedig díjmentesen megkeressük a strand, ill. fürdő közelében az igényeid szerinti szálláshelyedet, és elrendezzük foglalásodat, hogy már az utazás előtt se kelljen emiatt stresszelned és időt veszítened.
Kérj kötetlen ajánlatot ide kattintva

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése