2011. május 22., vasárnap

Nyaralás gyerekekkel tök egyszerűen


Ha figyelembe veszed ezt a 4 pontot, amire a gyerekeknek egy nyaralás során szükségük van, soha nem fognak unatkozni! Te pedig nyugodtan pihenhetsz:


A neten rengeteg anyag található arról, hogyan készülj a gyerekekkel való nyaralásra, hogyan keress szálláshelyet, milyen programokat szervezz, hova menj, hova ne menj, mit egyél, mit ne egyél, stb.

Van egy alaptörvény, amelyet a gyerekekkel való nyaraláshoz vegyél figyelembe: a gyerekeket.

Ha az ő igényeikre figyelsz, akkor fogsz tudni pihenni. Egyébként szétcincálnak.

A gyerekeknek viszont a szórakozáshoz nem kell egyéb mint a 4 fő elem:
  • Nap
  • Víz
  • Föld
  • Levegő
Figyeld meg, hogy akár a játszótéren, akár otthon, akár az erdőben, bárhol mi szórakoztatja őket a legjobban, és mivel tudod sokáig lekötni őket. Ezzel a négy elemmel.

Imádják, ha süt a nap, ha meleg van. Ha lehet pancsolni, homokozni, ásni, túrni a földet. S a legjobb a homokot (földet) összegyúrni egy kis vízzel, sarazni. Izgatottan figyelik, ahogy a szél a faleveleket, a gyermekláncfű ernyőit fújja, vagy ahogy a sárkány meg a repülő száll az égen.

Úgy szervezd a napjaitokat, ha a gyermekekkel nyaralásra készülsz, vagy már nyaralsz, hogy ezen négy elem valamelyike benne legyen. Meglátod, hatalmas élményben lesz részük.

És Neked is! Mert fogsz tudni egy kicsit pihenni;-)

Nyaralni készülsz? Kedvet kaptál egy pár nap belföldi pihenéshez?
Díjmentesen megkeressük szálláshelyedet, és elrendezzük foglalásodat, hogy már az utazás előtt se kelljen emiatt stresszelned és időt veszítened.
Kérj kötetlen ajánlatot ide kattintva

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése