2011. április 15., péntek

Újjászületett a zalakarosi Gránit gyógy-, élmény- és strandfürdő

Megújult a zalakarosi Gránit gyógy-, élmény- és strandfürdő
„Fürdőpláza” született Zalakaroson: a Gránit gyógy-, élmény- és strandfürdőben, amely ma már Magyarország egyik legnagyobb fürdőjének számít, minden egy helyen található meg a gyógyuláshoz, a pihenéshez, a lazításhoz és az önfeledt szórakozáshoz.


A zalakarosi élmény- és strandfürdő madártávlatból

A fedett és szabadtéri létesítmények minden korosztálynak magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtanak. A több mint tízhektáros, gyönyörűen parkosított területen nyáron több mint ötezer négyzetméter vízfelület várja a vendégeket, melyből 1500 négyzetméter fedett, vagyis az év minden napján látogatható. Az élménygazdag fürdőzésről és a kikapcsolódásról gyógy-, termál-, élmény-, hullám-, gyermek- és sportmedencék, csúszdák gondoskodnak.

Élményfürdő a családnak kívül-belül: Zalakaros





Az új wellness-kezelőhelyiségekben több mint húsz, hazánkban még kuriózumnak számító kényeztető – gyó­gyá­szati, medical-wellness, sens & spirit – kezelés közül válogathatunk. Iszappakolás és -fürdő, aroma- és végtagfürdő, Vichy-zuhany, súlytalan lebegés a Thermo spa kádakban, vis a vis kristályfürdő segít elfeledtetni a mindennapok gondjait. Nem kevésbé különleges a masszázskínálat sem: csokoládé-, aroma-, bambusz-, tőzeg-, lávaköves és kereala arc- és fejmasszázs. Ön választ! A testi-lelki megújulást különleges alakformáló kezelések (karcsúsító zöldteás kezelés, kókuszos álom testrituálé, friss mentás pakolás) is elősegítik. A gyógyászati részleg kínálatában masszázs, gyógytorna, pakolások, elektroterápiás és galvánkezelés, víz alatti sugármasszázs, súlyfürdő, szénsavfürdő egyaránt megtalálható.

Az új, négyszintes fogadóépület mindenben megfelel a mai kor követelményeinek: tágas öltözők, orvosi rendelők, ruhatár és értékmegőrző, fitneszterem, internetszoba és gyermekjátszóház várja a vendégeket. A belépés gyermekeknek hatéves kor alatt ingyenes, üdülési csekket elfogadnak.

Kedvet kaptál egy pár nap belföldi pihenéshez? Díjmentesen megkeressük szálláshelyedet, és elrendezzük foglalásodat, hogy már az utazás előtt se kelljen emiatt stresszelned és időt veszítened.
Kérj kötetlen ajánlatot ide kattintva

(Forrás: http://itthonotthonvan.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése